Onze pizza

Betere ingrediënten. Betere Pizza

Betere ingrediënten. Vroeger al en nu nog steeds.

no-peel

In 1984 opende Papa John’s zijn deuren met maar één doel voor ogen: Betere Pizza’s. We wisten dat we met betere ingrediënte betere pizza’s zouden maken. Dat doel en onze belofte ‘Betere ingrediënten. Beter Pizza’s’ bestaat nu nog steeds.

Onze overtuiging is simpel: Als je voor je personeel zorgt en ze het beste geeft om mee te werken dan creëer je superieure pizza’s. Dit is onze drijfveer en dat is waarom we meer investeren dan menigeen in onze tak. Dit om er voor te zorgen dat we consequent de beste pizza’s en de beste service leveren.

Hoe meer je te weten komt over onze ingrediënten, hoe beter geïnformeerd je een pizza kunt kiezen. Als je nog vragen over hebt, kijk dan naar onze video en naar onze gedetailleerde uitleg over ingrediënten voor de juiste antwoorden.

Klik op de icoontjes hieronder voor meer informatie over Betere Ingrediënten.

Preview image
 • More

  Knoflooksaus

  Ons speciale recept voor onze eigen knoflook dipsaus is een mengsel van olie en specerijen dat perfect bij je favoriete Papa John’s pizza past.

  Close
 • More

  Onze huissaus

  Onze trostomaten zijn met zorg gekweekt op rijke, vruchtbare gronden in Central Valley, Californië en worden vers verpakt van de gaard in blik in minder dan 6 uur. Het recept is een simpele mix van tomaten, extra virgin olijfolie, zonnebloemolie, zout, suiker en een melange van specerijen.

  Close
 • More

  Echt Vlees

  Wij gebruiken alleen authentieke superieure vleeswaren voor onze pizza’s. Onze peperoni worst en Italiaanse worsten zijn allemaal gemaakt van echt rundvlees, varkensvlees en bevatten geen fillers en zijn gekruid zodat ze hun specifieke smaak krijgen.

  Close
 • More

  Echte Kaas

  Als je van kaas houdt dan houd je van onze eigen kaas. Het is 100% echte kaas van hoge kwaliteit mozzarella – met een hoge kwaliteit magere melk.

  Close
 • More

  Olijven

  Negentig procent van onze olijven groeit in de bekende Herrera-gaard in Spanje. Daar groeien hoge kwaliteit superieure olijven waar onze klanten zo van houden.

  Close
 • More

  Vers Deeg

  Deeg is de basis van onze pizza’s en dat is onze visie. We zorgen er dus voor dat het deeg de beste basis is voor onze ingrediënten. Ons handgedraaide originele deeg wordt gemaakt in onze Quality Control Centers en vers geleverd, nooit bevroren, aan onze restaurants. Ons recept bestaat uit vermenging van zeven simpele ingrediënten: ongebleekt en verrijkt eiwitrijk meel, gefilterd water, suiker, soja olie, zout, gist en extra Virgin olijfolie.

  Close
 • More

  Vers Gesneden Groente

  We stoppen er veel moeite in om er voor te zorgen dan onze groenten altijd vers en rijp zijn zodat ze vol van smaak zijn. Onze groene paprika en uien worden vers gesneden in onze restaurants zodat ze knapperig en vol van smaak zijn. Onze Italiaanse Crimini champignons zijn goudbruin en staan wereldwijd bekend om hun speciale smaak en stevigheid.

  Close
 • More

  Pepperoncini’s

  Onze Pepperoncini pepers groeien in het Middellandse zee gebied, dat je de beste ingrediënten uit de wereld biedt.

  Close
 • More

  Onze Doos

  Onze doos is gemaakt van 100% witte voering om er voor te zorgen dat je de optimale smaak van onze pizza – en alleen onze pizza – ervaart.

  Close