Betere ingrediënten

DIE GEBRUIKTEN WE ALTIJD AL. EN DAT BLIJVEN WE DOEN.

Vers Deeg

dough-banner3

Het doet er niet toe hoe goed de ingrediënten zijn die je er op doet… als het deeg niet perfect is, heb je nooit een eerste klas pizza. Daarom maken wij bij Pizza John’s ons originele deeg helemaal zelf, om er zeker van te zijn dat het vers geleverd wordt aan onze restaurants. Daarom zijn onze Papa John’s geweldige pizzabodems – letterlijk – de basis van ons succes.

Alleen de beste ingrediënten gaan in onze pizzabodems, zoals hoge kwaliteit proteïne, ongebleekte tarwe bloem, gefilterd water, zout en gist… en absoluut geen zogenaamde ‘deeg conditioners’. Ons doel is hetzelfde originele deeg van hoge kwaliteit te maken, simpel en heerlijk. Ons deeg is tevens geschikt voor veganisten.

Zijn de winkels of producten van Papa John’s halal?

In de zoektocht naar juiste vleesleveranciers, nemen wij altijd beslissingen gebaseerd op het welzijn van dieren, voedselveiligheid en kwaliteit. Momenteel hebben wij geen leveranciers die ons voorzien van halal gecertificeerde vlees.

Echter is het mogelijk dat producten van onze leveranciers wel deze classificatie hebben. Papa John’s Chicken Topping & Chicken Poppers worden direct ingekocht in Thailand, waar het vlees halal is gecertificeerd door ‘’The Central Islamic Council of Thailand’’.

Al onze leveranciers in Thailand zijn gecertificeerd volgens de voedselveiligheidsnormen van het British Retail Consortium (BRC) en volgens de Animal Welfare Standard, Genesis GAP. Beide zijn internationaal erkende normen voor voedselveiligheid en dierenwelzijn. Onze leveranciers worden jaarlijks gecontroleerd door onafhankelijke auditors.