Franchise proces

Om een succesvolle franchisenemer van Papa John’s te worden moet je gemotiveerd, enthousiast, hardwerkend en onderdeel van een groeiend team willen zijn. Interpersoonlijke en sociale vaardigheden zijn essentieel in deze business aangezien je continu in contact bent met klanten en daarnaast dagelijks jouw team moet aansturen.

Naast het feit dat je schrijf en-spreekvaardigheden uitstekend moeten zijn, is het van belang dat je een organisator bent. Hierbij is het belangrijk dat je iemand bent die dingen voor elkaar krijgt. Daarnaast moet je toegewijd en passievol zijn en je makkelijk kunnen aanpassen aan de Papa John’s manier van werken. Ook moet je open staan om je mouwen op te stropen voor alle voorkomende werkzaamheden. Van het maken van een pizza tot het managen van het personeel.

Ons Franchise Proces is een selectief werving proces waarin we elkaar in verschillende gesprekken kijken of er een juiste match is tussen de kandidaat en Papa John’s. Wij zijn op zoek naar partners voor de lange termijn.

Stap 1: Stuur het franchise-aanvraagformulier in

Stap 2: Eerste telefonische kennismakingsgesprek vindt plaats

Stap 3: Persoonlijk gesprek volgt

Stap 4: Intentieverklaring tekenen aansluitend aan het positieve gesprek en er worden afspraken over geheimhouding gemaakt

Stap 5: In store experience

Stap 6: Je ontvangt het precontractuele informatie document en de bijbehorende overeenkomsten

Stap 7: Opzetten bedrijfsplannen

Stap 8:  Je krijgt vier weken de tijd om alle informatie goed door te nemen

Stap 9: De overeenkomsten worden getekend en een aanbetaling volgt

Stap 10: Met het businessplan wordt de financiering aangevraagd

Stap 11: Starten training en bouw van de winkel

Stap 12: Opening winkel