Franchise proces

Om een succesvolle franchisenemer van Papa John’s te worden moet je gemotiveerd, enthousiast, hardwerkend en onderdeel van een groeiend team willen zijn. Interpersoonlijke en sociale vaardigheden zijn essentieel in deze business aangezien je continu in contact bent met klanten en daarnaast dagelijks jouw team moet aansturen.

Naast het feit dat je schrijf en-spreekvaardigheden uitstekend moeten zijn, is het van belang dat je een organisator bent. Hierbij is het belangrijk dat je iemand bent die dingen voor elkaar krijgt. Daarnaast moet je toegewijd en passievol zijn en je makkelijk kunnen aanpassen aan de Papa John’s manier van werken. Ook moet je open staan om je mouwen op te stropen voor alle voorkomende werkzaamheden. Van het maken van een pizza tot het managen van het personeel.

Ons Franchise Proces is een selectief werving proces waarin wij we elkaar in verschillende gesprekken kijken of er een juiste match is tussen de kandidaat en Papa John’s. Wij zijn op zoek naar partners voor de lange termijn. Veel van onze franchisenemers hebben een succesvolle winkel en openen meer winkels.

Zie hieronder ons selectieproces.

STAP 1: Stuur het franchise-aanvraagformulier in

STAP 2: Eerste telefonische screening met onze Business Development Manager

STAP 3: Persoonlijk gesprek met onze Business Development Manager

STAP 4: Insturen van alle nodige informatie

STAP 5: Vervolggesprek met onze directie

STAP 6: Tekenen van intentieverklaring voor de beoogde locatie

STAP 7: Opzetten bedrijfsplannen

STAP 8: Starten training en bouw van de winkel

STAP 9: Tekenen franchise- en huurovereenkomst

STAP 10: Opening winkel